Over ons

Welkom bij VCACertificaat.nl, jouw partner voor veiligheidsopleidingen en -certificeringen. Wij zijn onderdeel van Kiwa Expert BV en hebben ruim 15 jaar ervaring in het verzorgen van VCA-cursussen.

Ons doel bij VCACertificaat.nl is om jou te ontzorgen en op een voordelige manier je werknemers te certificeren voor VCA. Wij begrijpen dat een veilige werkomgeving essentieel is voor jouw organisatie en willen je helpen bij het verkrijgen van de benodigde VCA-diploma’s. Bij VCACertificaat.nl werken we uitsluitend met ervaren, professionele trainers en gebruiken we up-to-date VCA-lesmateriaal. We geloven in maatwerkoplossingen en bieden voor iedere situatie een passend antwoord op jouw specifieke behoeften.

Je kunt erop rekenen dat we samenwerken met een SSVV-erkend examenbureau voor de afname van je VCA-examens. Hierdoor ben je verzekerd van betrouwbare en gevalideerde examinering. We zijn trots op onze samenwerking met Kiwa Nederland, een bedrijf dat zich richt op testen, inspectie en certificering. Kiwa is bekend om zijn hoge kwaliteitsnormen en betrouwbare dienstverlening.

Bij VCACertificaat.nl geloven we in de kracht van een veilige werkomgeving en we willen jou helpen bij het creƫren hiervan. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze dienstverlening. We staan klaar om jou en je medewerkers te certificeren tegen scherpe tarieven.