VCA proefexamens

Ben je van plan om binnenkort het VCA-examen af te leggen? Bij VCACertificaat.nl bieden we je de ideale voorbereiding met onze VCA-oefenexamens. Of je nu het Basis VCA of het VOL-VCA examen wilt afleggen, onze proefexamens sluiten naadloos aan op de nieuwste VCA-normen.

Net als het echte VCA-examen bevatten onze VCA-proefexamens verschillende soorten vragen. Hiermee evalueren we niet alleen jouw kennis over veilig werken, maar ook je vermogen om deze kennis toe te passen in je dagelijkse werkzaamheden. Onze VCA-oefenexamens hebben evenveel vragen als de officiële examens en je krijgt dezelfde tijdslimiet om de vragen te beantwoorden.

Het beste van alles is dat je onze VCA-oefenexamens volledig gratis kunt oefenen, zo vaak als je wilt. Na het afronden van een VCA-proefexamen zie je direct alle antwoorden en kom je te weten of je zou slagen. Je hoeft geen account aan te maken of persoonlijke informatie in te vullen om een oefenexamen te maken. Bovendien kun je onze proefexamens probleemloos gebruiken op je computer, laptop of mobiele telefoon, zodat je kunt oefenen waar en wanneer je maar wilt.

Bij VCACertificaat.nl heb je de keuze uit twee verschillende VCA-proefexamens, voor Basis-VCA en VOL-VCA. Klik op het examen waarop je wilt oefenen en begin direct!

Proefexamen Basis-VCA

Je bent op zoek naar een goede voorbereiding op het Basis-VCA (of B-VCA) examen? Onze Basis VCA-proefexamens zijn gemaakt om jou te helpen je slagingskansen te vergroten.

Het proefexamen bestaat uit 40 vragen die je binnen 60 minuten moet beantwoorden. In totaal kun je 4.000 punten scoren en om te slagen moet je minstens 64,5%, oftewel 2.580 punten, behalen.

Wacht niet langer en start nu het Basis VCA-proefexamen om je voor te bereiden op het officiële examen.

Proefexamen VOL-VCA

Ben je van plan om het VOL-VCA-examen af te leggen? Bij VCACertificaat.nl kun je gratis het VOL-VCA-proefexamen oefenen om optimaal voorbereid aan het examen te beginnen.

Het VOL-VCA proefexamen bestaat uit 70 vragen en je hebt 75 minuten om deze te beantwoorden. Om te slagen moet je minstens 4.515 van de 7.000 punten (64,5%) scoren.

Klik hieronder en start direct met het VOL-VCA proefexamen zodat je optimaal bent voorbereid op het officiële examen!

 

 

Voorbereiden met een VCA cursus?

Wil je je goed voorbereiden op het VCA-examen? Als je al een proefexamen hebt gemaakt en liever een VCA-cursus volgt, dan ben je bij VCACertificaat.nl aan het juiste adres. Wij zijn de grootste aanbieder van VCA-cursussen in het land. Je hebt verschillende opties, zoals klassikale cursussen (met of zonder examen), e-learnings en losse cursusboeken. Onze VCA-cursussen zijn ook beschikbaar in andere talen, zodat je optimaal kunt leren. Bekijk hier ons cursusoverzicht