VCA verlengen en de VCA herhalingscursus

Het VCA-certificaat is essentieel voor een veilige werkomgeving. Het goede nieuws is dat het VCA-diploma maar liefst 10 jaar geldig is. Gedurende die periode kunnen er echter veel veranderingen plaatsvinden in wet- en regelgeving. Ook kunnen zich nieuwe inzichten ontwikkelen. Daarom is het belangrijk om een verlopen VCA-certificaat te vernieuwen.

Bij VCACertificaat.nl begrijpen we het belang van up-to-date kennis en bieden we de mogelijkheid om je VCA-certificaat te verlengen. Houd er echter rekening mee dat er geen aparte VCA-herhalingscursus bestaat. In plaats daarvan adviseren we je om opnieuw deel te nemen aan de cursus en het VCA-examen. Hierdoor ben je weer snel in het bezit van een geldig VCA-diploma dat voldoet aan de actuele eisen en normen.

Onze klassikale cursussen worden gegeven door ervaren en professionele docenten. Tijdens de cursus krijg je een gedetailleerde uitleg over de nieuwe regels en eventuele verschillen ten opzichte van eerdere wetgeving. Door de combinatie van de cursus en het VCA-examen ben je weer volledig op de hoogte en in het bezit van een geldig VCA-certificaat.

Wil jij ook je VCA-certificaat verlengen? Schrijf je dan nu in voor de VCA Basis- of VOL-VCA-cursus en -examen bij VCACertificaat.nl! Raadpleeg de cursuskalender hieronder om de beschikbare cursuslocaties en -data te bekijken. Investeer in je professionele ontwikkeling en zorg voor een veilige werkomgeving met een up-to-date VCA-certificaat.