VCA examens

Ben je klaar om een belangrijke stap te zetten in je carrière en de veiligheid op de werkvloer te waarborgen? Bij VCACertificaat.nl begrijpen we dat een VCA-certificaat essentieel is om jouw professionaliteit en kennis te tonen. Daarom bieden wij je de mogelijkheid om eenvoudig en flexibel je VCA-examen af te leggen. Met ons officieel SSVV-erkende VCA-examen kun jij je kennis en vaardigheden op het gebied van veiligheid aantonen.

Onze uitgebreide selectie van examenvarianten stelt je in staat om op je eigen tempo en op de door jou gewenste locatie het VCA-examen af te leggen. Bovendien kun je bij ons het examen niet alleen afleggen in het Nederlands, maar ook in andere talen. Of je nu de voorkeur geeft aan Engels, Pools, Arabisch of Duits, bij VCACertificaat.nl zorgen we ervoor dat je het examen kunt doen in de taal die jou het beste ligt.

Basis VCA of VOL-VCA examens

Je kan kiezen voor Basis VCA of VOL-VCA.

Kies je leervorm

Je kunt je voorbereiden met een klassikale cursus, een online cursus, een cursusboek of kies alleen het losse VCA examen.

Kies je taal

Leer VCA en/of leg het VCA examen af in het Nederlands, Engels, Pools, Arabisch of Turks.

Examen

Kies uit meer dan 70 locaties voor het afleggen van het VCA Basis examen, met de optie om in een andere taal te testen.

Examen

Kies uit meer dan 70 locaties om het VOL-VCA-examen af te leggen, met de optie om het examen in een andere taal te doen.

Online cursus + examen

Volg de interactieve en gebruiksvriendelijke Basis VCA E-Learning om efficiënt jouw certificaat te behalen op jouw eigen tempo.

Boek + examen

Leer op je eigen tempo met het Basis VCA cursusboek en leg het examen af op een van de 70 examenlocaties.

Online cursus + examen

Online VOL-VCA cursus: behaal je VCA efficiënt en effectief met onze E-Learning. Volg de cursus waar en wanneer je wilt!

Boek + examen

Met het VOL-VCA cursusboek kun je studeren waar je maar wilt en vervolgens het examen afleggen op een van de 70 examenlocaties.