Basis VCA cursus + examen

Ben je op zoek naar een betrouwbare en professionele VCA Basis cursus en examen? Bij VCACertificaat.nl ben je aan het juiste adres! Onze cursussen zijn speciaal ontworpen om jou de kennis en vaardigheden te bieden die nodig zijn om veilig te werken en te voldoen aan de VCA-certificeringseisen.

Inschrijven

Voor wie is de VCA Basis cursus?

De VCA Basis (of B-VCA) cursus is geschikt voor iedereen die werkzaam is of gaat werken in een risicovolle omgeving. Denk hierbij aan medewerkers in de bouw, industrie, techniek en petrochemie. Het behalen van het VCA Basis-certificaat is vaak een vereiste voor het kunnen uitvoeren van bepaalde werkzaamheden.

Inhoud van de VCA cursus

Onze VCA Basis cursus en examen omvat een uitgebreid programma dat alle essentiële onderwerpen behandelt. Tijdens de cursus leer je onder andere over wet- en regelgeving, het herkennen van onveilige situaties, persoonlijke beschermingsmiddelen, brand- en explosiegevaar, gereedschappen en machines en nog veel meer. Dit programma is zorgvuldig samengesteld om ervoor te zorgen dat je alle benodigde kennis opdoet om veilig te kunnen werken.

Dagindeling

De dagindeling van de B-VCA cursus is als volgt:

08.30 – 12.00 
12.00 – 12.30
12.30 – 16.00
16.30 – 17.30

Cursus ochtenddeel
Lunch
Cursus middagdeel
Examen door erkend examenbureau

Inschrijven

Wil jij ook je VCA Basis-certificaat behalen en je kennis over veilig werken vergroten? Schrijf je dan nu in voor een VCA Basis cursus en examen van VCACertificaat.nl! Bekijk onze cursuskalender hieronder voor alle beschikbare cursuslocaties en cursusdata.

Deze cursus

1 dag
Professionele docent
Training op basis van video's & oefenvragen
Nederlands
90% slagingspercentage

Vanaf 234.-

  • 100% startgarantie
    Op alle cursussen en examens
  • Cursusprijs inclusief
    Lunch met koffie/thee
  • Gratis verzending
    Van cursusboeken