VCA in Amersfoort

Bij VCACertificaat.nl organiseren we zowel de VCA Basis als de VOL-VCA cursussen in Amersfoort, gelegen in de provincie Utrecht. Deze locatie is goed bereikbaar voor cursisten uit omliggende plaatsen, zoals Leusden, Baarn, Soest, Nijkerk, Zeist, Houten, Bunschoten-Spakenburg, Ede, Hilversum, Barneveld, Veenendaal, Harderwijk en Woudenberg.

Je hebt bij ons de keuze uit verschillende cursusopties om je voor te bereiden op het VCA-examen. Bij onze klassikale VCA-cursus in Amersfoort leer je interactief van ervaren trainers. Als je liever op eigen tempo wilt werken, kun je onze online VCA-cursus volgen. Daarnaast kun je ook kiezen voor de zelfstudie met behulp van het VCA-cursusboek. Als je alleen het VCA-examen wilt doen, dan is dat ook mogelijk bij onze Amersfoort-locatie.

Bij VCACertificaat.nl willen we je helpen om je werkplek veiliger te maken door het behalen van het VCA certificaat. Kies hieronder de cursusoptie die het beste bij jou past en boek vervolgens eenvoudig de gewenste VCA-cursus en/of examendatum via de onderstaande cursuskalender in Amersfoort.

  • 100% startgarantie
    Op alle cursussen en examens
  • Cursusprijs inclusief
    Lunch met koffie/thee
  • Gratis verzending
    Van cursusboeken