VCA in Amsterdam

Bij VCACertificaat.nl bieden wij je de mogelijkheid om het VCA-certificaat te behalen in Amsterdam, gelegen in de provincie Noord-Holland. Onze locatie in Amsterdam is goed bereikbaar voor cursisten uit omliggende plaatsen, zoals Haarlem, Zaandam, Almere, Hoofddorp, Amstelveen, Purmerend, Hilversum, Diemen, Hoorn, Weesp, Beverwijk en Lelystad.

Bij ons heb je diverse opties om je voor te bereiden op het VCA-examen. Je kunt kiezen voor de klassikale VCA-cursus in Amsterdam, waar je interactief leert van ervaren trainers. Als je liever op je eigen tempo leert, is onze online VCA-cursus een goede keuze. Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid om zelfstandig te studeren met behulp van het VCA-cursusboek. Wil je alleen het VCA-examen afleggen? Dat is ook mogelijk op onze locatie in Amsterdam.

Bij VCACertificaat.nl streven we ernaar om je werkplek veiliger te maken door het behalen van het VCA-diploma. Op zoek naar beschikbare cursusdata in Amsterdam? Raadpleeg de cursuskalender hieronder, kies de optie die het beste bij jou past en boek gemakkelijk je gewenste VCA-cursus of examen.

  • 100% startgarantie
    Op alle cursussen en examens
  • Cursusprijs inclusief
    Lunch met koffie/thee
  • Gratis verzending
    Van cursusboeken