VCA in Haarlem

Bij VCACertificaat.nl bieden wij je de mogelijkheid om het VCA-certificaat te behalen in Velsen-Zuid bij Haarlem, gelegen in de provincie Noord-Holland. Onze locatie nabij Haarlem is goed bereikbaar voor cursisten uit omliggende plaatsen, zoals Hoofddorp, Amsterdam, Zaandam, Alkmaar, Heemstede, Beverwijk, IJmuiden, Zandvoort, Bloemendaal, Halfweg, Santpoort-Zuid en Velserbroek.

Bij ons heb je diverse opties om je voor te bereiden op het VCA-examen. Kies voor de klassikale VCA-cursus dichtbij Haarlem, waar ervaren trainers op een interactieve manier de benodigde kennis en vaardigheden met jou delen. Samen met andere cursisten leer je in een inspirerende omgeving. Als je liever op je eigen tempo leert, bieden we ook de online VCA-cursus aan. Hiermee kun je op elk gewenst moment de lesstof doornemen. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om zelfstandig te studeren met behulp van het VCA-cursusboek. Wil je alleen het VCA-examen afleggen? Ook dat is mogelijk op onze locatie in Velsen-Zuid.

Bij VCACertificaat.nl streven we ernaar om jouw werkplek veiliger te maken door het behalen van het VCA-certificaat. Ontdek hieronder de beschikbare cursus- en examendata in Velsen-Zuid/Haarlem en kies de optie die het beste bij jou past. Boek gemakkelijk je gewenste VCA-cursus of -examen en neem de eerste stap naar een veiligere werkomgeving.

  • 100% startgarantie
    Op alle cursussen en examens
  • Cursusprijs inclusief
    Lunch met koffie/thee
  • Gratis verzending
    Van cursusboeken