VCA in Lelystad

Bij VCACertificaat.nl helpen wij je graag bij het behalen van het VCA-certificaat in Lelystad, gelegen in de provincie Flevoland. Onze locatie in Lelystad is goed bereikbaar voor cursisten uit omliggende plaatsen, zoals Almere, Dronten, Emmeloord, Zeewolde, Kampen, Harderwijk, Amersfoort, Apeldoorn, Zwolle, Meppel, Hoorn en Den Helder.

Bij ons heb je verschillende mogelijkheden om je voor te bereiden op het VCA-examen. Je kunt kiezen voor de klassikale VCA-cursus in Lelystad, waar je interactief les krijgt van ervaren trainers. In deze cursus leer je in een groep met medecursisten en kun je direct vragen stellen aan de docent. Dit is een ideale keuze als je graag samen leert en direct feedback wilt ontvangen.

Wil je liever op je eigen tempo studeren? Dan bieden wij de online VCA-cursus aan. Met deze digitale cursus kun je de lesmodules in je eigen tijd en tempo volgen. Je hebt toegang tot alle lesmaterialen en kunt zelf bepalen wanneer je studeert. Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid om zelfstandig te studeren met behulp van het VCA-cursusboek. Dit boek is een uitstekende bron van informatie en bevat oefenmateriaal om je voor te bereiden op het VCA-examen. Je kunt op je eigen momenten studeren en herhalen wat je wilt. Wil je alleen het VCA-examen afleggen? Dat is ook mogelijk op onze locatie in Lelystad. Je kunt dan alleen het losse VCA-examen boeken en direct deelnemen aan het examen.

Schrijf je vandaag nog in en zet een belangrijke stap naar een veilige werkomgeving. Raadpleeg de cursuskalender hieronder. Kies de optie die het beste bij jou past en boek gemakkelijk je gewenste VCA-cursus of -examen.

  • 100% startgarantie
    Op alle cursussen en examens
  • Cursusprijs inclusief
    Lunch met koffie/thee
  • Gratis verzending
    Van cursusboeken