VCA in Nieuwegein

Bij VCACertificaat.nl kun jij gemakkelijk het VCA-certificaat behalen in Nieuwegein, gelegen in de provincie Utrecht. Onze locatie in Nieuwegein is goed bereikbaar voor cursisten uit omliggende plaatsen, zoals Utrecht, Hilversum, Amersfoort, Veenendaal, Zeist, Woerden, Houten, Maarssen, IJsselstein, Bunnik, De Bilt en Nieuwegein zelf.

Bij ons heb je verschillende opties om je voor te bereiden op het VCA-examen. Wil jij graag interactief leren? Dan is onze klassikale VCA-cursus in Nieuwegein iets voor jou. Tijdens deze cursus krijg je les van ervaren trainers. Daarnaast bieden wij ook een online VCA-cursus aan, waarbij je op je eigen tempo kunt studeren met behulp van interactieve lessen en oefenexamens. Liever zelfstandig studeren? Dan is onze VCA-cursus met het VCA-cursusboek de juiste keuze voor jou.

Mocht je al voldoende kennis hebben en alleen het VCA-examen willen afleggen, dan bieden wij de mogelijkheid om een los VCA-examen te boeken en direct het VCA-certificaat te behalen.

Bij VCACertificaat.nl streven we ernaar om jouw werkplek veiliger te maken door het behalen van het VCA-diploma. Op zoek naar beschikbare cursusdata in Nieuwegein? Raadpleeg de cursuskalender hieronder. Kies de optie die het beste bij jou past en boek gemakkelijk je gewenste VCA-cursus of -examen.

  • 100% startgarantie
    Op alle cursussen en examens
  • Cursusprijs inclusief
    Lunch met koffie/thee
  • Gratis verzending
    Van cursusboeken