VOL-VCA Proefexamen

Geen registratie vereist en helemaal gratis!

Sta je op het punt om het VOL-VCA-examen af te leggen? Bij VCACertificaat.nl kun je je voorbereiden met de VOL-VCA-proefexamens. Onze proefexamens zijn geschikt voor gebruik op pc, laptop en mobiele telefoon, waardoor je op elk gewenst moment en zo vaak als je wilt kunt oefenen voor het VOL-VCA-examen.

Bekijk hieronder de verschillende soorten vragen die in het examen voorkomen:

  • Meervoudig antwoord-vraag: Kies het juiste antwoord uit een selectie van vier tot zes opties. Er kan één correct antwoord zijn, maar soms ook meerdere. Je krijgt punten voor elk juist antwoord, maar er worden punten afgetrokken voor foutieve antwoorden. Het aantal punten kan niet negatief zijn, dus je zult nooit een negatieve score behalen.
  • Vraag met afbeelding: Beantwoord een vraag over de situatie die wordt getoond op de afbeelding.
  • Matchingvraag: Verbind de juiste begrippen met hun betekenis.
  • Matrixvraag: Geef aan of een aantal beweringen waar of niet waar zijn. Elk juist antwoord levert punten op, er worden géén punten afgetrokken voor foutieve antwoorden.

Ontvang meteen je resultaat

Net als bij het echte VOL-VCA-examen slaag je als je minstens 64,5% van het totale aantal punten behaalt. Na het voltooien van het proefexamen zie je meteen of je geslaagd bent. Je ontvangt ook een overzicht van al je antwoorden, zodat je kunt beoordelen of je de cursusstof van VOL-VCA voldoende beheerst. Als je extra hulp nodig hebt, kun je altijd nog een extra proefexamen maken.

Heb je interesse in een VOL-VCA cursus of een los examen?

Als je na het maken van het VOL-VCA-proefexamen liever een cursus wilt volgen of een los examen wilt afleggen, biedt VCACertificaat.nl een breed scala aan mogelijkheden. Je hebt de keuze uit klassikale cursussen inclusief examen, maar we bieden ook e-learnings en losse cursusboeken en examens aan. Neem een kijkje in de bovenstaande menu’s voor meer informatie.