Basis VCA boek + examen

Wil je in je eigen tempo studeren en je voorbereiden op het behalen van je VCA Basis-certificaat? Dan is het VCA Basis cursusboek van VCACertificaat.nl de ideale keuze voor zelfstudie. Met behulp van ons uitgebreide handboek kun je alle benodigde kennis opdoen om succesvol het VCA-examen af te leggen.

Inschrijven

Compleet studiemateriaal

Het VCA-cursusboek is opgebouwd uit 14 hoofdstukken waarin je alles leert over specifieke gevaren die verband houden met jouw werk, het voorkomen van ongevallen en het bevorderen van veilig werken voor zowel jou als je collega’s. Het VCA-boek is speciaal geschreven voor vakmensen in werkomgevingen met verhoogde veiligheidsrisico’s en bevat duidelijke voorbeelden die de theorie verduidelijken. Daarnaast bevat het boek oefenvragen, waardoor je goed voorbereid bent op het VCA Basis-examen. Zo kun je met vertrouwen en kennis het examen tegemoet zien.

Zelfstudie op je eigen tempo

Met het VCA Basis-boek kun je zelf bepalen wanneer en waar je studeert. Je hebt volledige vrijheid om je eigen tempo te bepalen en te focussen op de onderwerpen die voor jou het belangrijkst zijn. Het cursusboek is geschikt voor iedereen die graag zelfstandig wil studeren en zich wil voorbereiden op het behalen van het VCA Basis-certificaat.

VCA examen afleggen

Na het bestuderen van het Basis VCA-cursusboek ben je klaar om het VCA-examen af te leggen en je VCA-certificaat te behalen. Bij VCACertificaat.nl bieden we verschillende mogelijkheden om het VCA-examen af te leggen op verschillende locaties en data. Raadpleeg onze kalender hieronder voor alle beschikbare examenlocaties en examendata. Zodra je je hebt ingeschreven, sturen wij het VCA Basis-cursusboek zo spoedig mogelijk naar je toe. 

Tip: Heb je enkele jaren geleden je VCA Basis-certificaat behaald? Bestel dan ons vernieuwde cursusboek ter voorbereiding op je examen. Hiermee blijf je op de hoogte van de recente wet- en regelgeving en ben je goed voorbereid om het examen af te leggen.

Prijs 98.-

  • 100% startgarantie
    Op alle cursussen en examens
  • Cursusprijs inclusief
    Lunch met koffie/thee
  • Gratis verzending
    Van cursusboeken