VOL-VCA cursus + examen

Ben je werkgever of operationeel leidinggevende en wil je het VOL-VCA certificaat behalen? Bij VCACertificaat.nl bieden we de VOL-VCA Cursus en het Examen aan. Deze cursus is speciaal ontworpen voor leidinggevenden en ZZP’ers die verantwoordelijk zijn voor de veiligheid op de werkvloer (VOL staat voor Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden).

Inschrijven

VOL-VCA cursus: leren van experts

Onze ervaren instructeurs zijn experts op het gebied van veiligheid en brengen hun kennis op een interactieve en boeiende manier over. Tijdens de klassikale VOL-VCA Cursus krijg je uitgebreide kennis aangereikt over diverse onderwerpen. Je leert onder andere over de meest actuele wet- en regelgeving, zowel op nationaal als Europees niveau. Daarnaast behandelen we belangrijke aspecten zoals VCA-certificering, het herkennen van onveilige situaties, het nemen van preventieve maatregelen om ongevallen te voorkomen, het opstellen van een bedrijfsnoodplan en het effectief organiseren van toolboxvergaderingen. Deze cursus voorziet je van de benodigde kennis en vaardigheden om veiligheidsgerelateerde uitdagingen in je werkomgeving aan te pakken.

VOL-VCA examen: bewijs je veiligheidskennis

Na het volgen van de cursus kun je aansluitend het VOL-VCA Examen afleggen. Dit examen toetst je kennis en begrip van veiligheid op de werkvloer. Bij het behalen van het examen ontvang je het waardevolle VOL-VCA diploma, wat aantoont dat je de vereiste kennis hebt om veiligheidsbeslissingen te nemen op leidinggevend niveau.

Dagindeling

De dagindeling van de VCA cursus is als volgt:

08.30 – 12.30 
12.30 – 13.00
13.00 – 16.00
16.30 – 17.45

Cursus ochtenddeel
Lunch
Cursus middagdeel
Examen door erkend examenbureau

Inschrijven

Onze klassikale VOL-VCA Cursussen worden regelmatig op verschillende locaties in het land georganiseerd. Bekijk onze cursuskalender hieronder voor alle beschikbare cursuslocaties en cursusdata. Kies de locatie en datum die het beste bij jou passen en behaal snel het VOL-VCA certificaat!

Deze cursus

1 dag
Professionele docent
Training op basis van video's & oefenvragen
Nederlands
90% slagingspercentage

Vanaf 234.-

  • 100% startgarantie
    Op alle cursussen en examens
  • Cursusprijs inclusief
    Lunch met koffie/thee
  • Gratis verzending
    Van cursusboeken