VOL-VCA cursus + examen Engels

Wanneer u op zoek bent naar een grondige veiligheidstraining die specifiek gericht is op leidinggevenden, bieden wij de VOL-VCA-cursus in het Engels aan. Deze cursus is ontworpen om leidinggevenden in staat te stellen de nodige kennis en vaardigheden te verwerven om de veiligheidsnormen in de werkomgeving te handhaven.

Tijdens de VOL-VCA-cursus worden onderwerpen behandeld zoals het identificeren van veiligheidsrisico’s, het implementeren van veiligheidsprocedures, het voorbereiden van noodscenario’s en het waarborgen van de veiligheid van zowel de werknemers als de omgeving. Deze cursus biedt leidinggevenden de tools om veiligheid naar een hoger niveau te tillen en een veilige werkomgeving te creĆ«ren voor hun team.

Onze ervaren instructeurs zullen de VCA cursus in het Engels verzorgen, waardoor u optimaal kunt profiteren van de kennisoverdracht en de mogelijkheid om vragen te stellen. Na het succesvol afronden van de cursus ontvangt u het erkende VOL-VCA-certificaat, waarmee u kunt aantonen dat u beschikt over de benodigde kennis en vaardigheden om veiligheidsrichtlijnen effectief toe te passen.

Schrijf vandaag nog in voor de Engelse VOL-VCA-cursus!

Vanaf 348.-

  • 100% startgarantie
    Op alle cursussen en examens
  • Cursusprijs inclusief
    Lunch met koffie/thee
  • Gratis verzending
    Van cursusboeken