VCA in Cuijk

Bij VCACertificaat.nl geven wij je de gelegenheid om het VCA-certificaat te behalen in Cuijk, gelegen in de provincie Noord-Brabant. Onze locatie in Cuijk is goed bereikbaar voor kandidaten uit omliggende plaatsen, zoals Nijmegen, Boxmeer, Grave, Uden, Veghel, Venray, Oss, Helmond, Gennep, Ottersum, Milsbeek, Wijchen en Beuningen.

Bij ons heb je verschillende mogelijkheden om je voor te bereiden op het VCA-examen. Wil je interactief leren van ervaren trainers? Dan is de klassikale VCA-cursus in Cuijk ideaal voor jou. Als je liever in je eigen tempo studeert, bieden we ook een online VCA-cursus aan. Daarnaast bieden we je de optie om zelfstandig te studeren met behulp van het VCA-cursusboek. Wil je alleen het VCA-examen afleggen? Dat kan ook bij onze locatie in Cuijk.

Bereid je voor op het VCA-examen en neem de eerste stap richting het verkrijgen van het VCA-certificaat! Bij VCACertificaat.nl staan we klaar om je te helpen de veiligheid op je werkplek te vergroten. Raadpleeg onze cursuskalender hieronder. Kies de optie die het beste bij je past en reserveer eenvoudig je gewenste VCA-cursus of -examen.

  • 100% startgarantie
    Op alle cursussen en examens
  • Cursusprijs inclusief
    Lunch met koffie/thee
  • Gratis verzending
    Van cursusboeken