VCA in Venlo

Bij VCACertificaat.nl heb je de mogelijkheid om het VCA-certificaat te behalen in Venlo, gelegen in de provincie Limburg. Onze locatie in Venlo is gemakkelijk bereikbaar voor cursisten uit omliggende plaatsen, zoals Roermond, Venray, Sittard, Weert, Helmond, Eindhoven, Nijmegen, Boxmeer, Maastricht, Heerlen, Oss en Geleen.

Bij ons kun je kiezen uit diverse mogelijkheden om je voor te bereiden op het VCA-examen. Als je de voorkeur geeft aan een klassikale VCA-cursus, ben je van harte welkom in Venlo, waar je interactief kunt leren van ervaren trainers. Wil jij liever in jouw eigen tempo leren? Dan bieden wij je onze online VCA-cursus, zodat je zelfstandig kunt studeren. Daarnaast heb je ook de optie om jezelf via zelfstudie met behulp van het VCA-cursusboek klaar te stomen voor het examen. Als je alleen het VCA-examen wilt afleggen, kun je ook terecht op onze locatie in Venlo.

Bij VCACertificaat.nl is ons streven om je werkplek veiliger te maken door het behalen van het VCA-diploma. Ben je op zoek naar beschikbare cursusdata in Venlo? Raadpleeg dan onze cursuskalender hieronder en kies de optie die het beste bij jou past. Boek vandaag nog je gewenste VCA-cursus of -examen en zet de eerste stap richting het behalen van het VCA-certificaat.

  • 100% startgarantie
    Op alle cursussen en examens
  • Cursusprijs inclusief
    Lunch met koffie/thee
  • Gratis verzending
    Van cursusboeken