VCA in Drachten

Bij VCACertificaat.nl bieden wij je de mogelijkheid om het VCA-certificaat te behalen in Drachten, gelegen in de provincie Friesland. Onze locatie in Drachten is zeer toegankelijk voor cursisten die komen van omliggende plaatsen, zoals Leeuwarden, Heerenveen, Sneek, Dokkum, Franeker, Harlingen, Wolvega, Joure, Lemmer, Balk, Grou en Akkrum.

Bij ons heb je diverse opties om je voor te bereiden op het VCA-examen. Als je graag in een interactieve setting leert, is de klassikale VCA-cursus in Drachten een goede keuze. Hier krijg je les van ervaren trainers die jou begeleiden in het behalen van het VCA-certificaat. Als je liever op je eigen tempo wilt leren, dan is onze online VCA-cursus een uitstekende optie. Met deze flexibele cursus kun je studeren waar en wanneer het jou uitkomt. Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid om zelfstandig te studeren met behulp van ons VCA-cursusboek. Het materiaal in het cursusboek bevat alle benodigde informatie om jou voor te bereiden op het VCA-examen.

Wil je alleen het VCA-examen afleggen? Geen probleem. Je kunt bij ons ook alleen een los VCA-examen boeken in Drachten, zodat je het VCA-certificaat kunt behalen op een manier die het beste bij jou past.

Bij VCACertificaat.nl streven we ernaar om je werkplek veiliger te maken door het behalen van het VCA-diploma. Kies hieronder de optie die het beste bij jou past en boek eenvoudig je gewenste VCA-cursus of -examen.

  • 100% startgarantie
    Op alle cursussen en examens
  • Cursusprijs inclusief
    Lunch met koffie/thee
  • Gratis verzending
    Van cursusboeken