VCA in Groningen

Bij VCACertificaat.nl bieden wij je de mogelijkheid om het VCA-certificaat te behalen in Paterswolde bij Groningen. Onze locatie dichtbij Groningen is goed bereikbaar voor cursisten uit omliggende plaatsen, zoals Assen, Winschoten, Veendam, Delfzijl, Hoogezand, Stadskanaal, Haren, Drachten, Roden, Appingedam, Zuidhorn en Leek.

Bij ons heb je diverse opties om je voor te bereiden op het VCA-examen. Kies voor de klassikale VCA-cursus nabij Groningen, waar ervaren trainers jou op een interactieve manier de benodigde kennis en vaardigheden bijbrengen. Samen met andere cursisten leer je in een inspirerende omgeving. Als je liever op je eigen tempo leert, bieden we de online VCA-cursus aan. Met deze flexibele cursus kun je op elk gewenst moment de lesstof tot je nemen. Voor de zelfstudiecursus kun je gebruik maken van ons VCA-cursusboek. Hiermee kun je in je eigen tempo studeren en je goed voorbereiden op het VCA-examen.

Wil je alleen het VCA-examen afleggen? Dat is ook mogelijk op onze locaties in Groningen en Paterswolde. Boek eenvoudig een los VCA-examen en behaal het VCA certificaat op de gewenste manier.

Bekijk hieronder de beschikbare cursus- en examendata in Groningen en maak de keuze die het beste bij jou past. Samen zorgen we voor een veilige en gezonde werkomgeving!

  • 100% startgarantie
    Op alle cursussen en examens
  • Cursusprijs inclusief
    Lunch met koffie/thee
  • Gratis verzending
    Van cursusboeken