VCA in Eindhoven

Bij VCACertificaat.nl bieden wij je de mogelijkheid om het VCA-certificaat te behalen in Leende bij Eindhoven, gelegen in de provincie Noord-Brabant. Onze locatie nabij Eindhoven is gemakkelijk bereikbaar voor cursisten uit omliggende plaatsen, zoals Helmond, Tilburg, Den Bosch, Veldhoven, Valkenswaard, Best, Geldrop, Oirschot, Waalre, Son en Breugel, Nuenen en Weert.

Bij ons heb je verschillende opties om je voor te bereiden op het VCA-examen. Kies je voor de klassikale VCA-cursus in Eindhoven/Leende, dan leer je interactief van ervaren trainers. Wil je liever in je eigen tempo leren? Dan is onze online VCA-cursus de juiste keuze voor jou. Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid om zelfstandig te studeren met behulp van het VCA-cursusboek. Wil je alleen het VCA-examen afleggen? Ook dat is mogelijk op onze locatie in Eindhoven.

Bij VCACertificaat.nl streven we ernaar om je werkplek veiliger te maken door het behalen van het VCA-diploma. Ben je op zoek naar beschikbare cursusdata in Leende/Eindhoven? Bekijk dan onze cursuskalender hieronder. Kies de optie die het beste bij jou past en boek eenvoudig je gewenste VCA-cursus of -examen.

  • 100% startgarantie
    Op alle cursussen en examens
  • Cursusprijs inclusief
    Lunch met koffie/thee
  • Gratis verzending
    Van cursusboeken