VCA in Tilburg

Bij VCACertificaat.nl bieden we je de mogelijkheid om het VCA-certificaat te behalen in Gilze, dichtbij Tilburg, gelegen in de provincie Noord-Brabant. Onze locatie nabij Tilburg is goed bereikbaar voor cursisten uit omliggende plaatsen, zoals Breda, Eindhoven, ‘s-Hertogenbosch, Roosendaal, Oosterhout, Waalwijk, Helmond, Veldhoven, Bergen op Zoom, Etten-Leur, Oisterwijk en Oss.

Bij ons heb jij diverse mogelijkheden om je voor te bereiden op het VCA-examen. Kies je voor de klassikale VCA-cursus in Gilze/Tilburg, dan leer je interactief van ervaren trainers. Wil je liever in je eigen tempo leren? Dan is onze online VCA-cursus de juiste keuze. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om zelfstandig te studeren met behulp van het VCA-cursusboek. Wil je alleen het VCA-examen afleggen? Dat kan ook op onze locatie in Tilburg.

Klaar om het VCA-diploma te behalen? Bekijk hieronder ons aanbod van cursussen en examens en kies de optie die het beste bij jou past. Samen zorgen we voor een veilige en gezonde werkomgeving!

  • 100% startgarantie
    Op alle cursussen en examens
  • Cursusprijs inclusief
    Lunch met koffie/thee
  • Gratis verzending
    Van cursusboeken