VCA in Emmen

Bij VCACertificaat.nl bieden wij je de mogelijkheid om het VCA-certificaat te behalen in Emmen, gelegen in de provincie Drenthe. Onze locatie in Emmen is gemakkelijk bereikbaar voor cursisten uit omliggende plaatsen, zoals Assen, Hoogeveen, Coevorden, Hardenberg, Stadskanaal, Meppel, Winschoten, Veendam, Drachten, Groningen, Zwolle en Almelo.

Bij ons heb je diverse opties om je voor te bereiden op het VCA-examen. Kies je voor de klassikale VCA-cursus in Emmen, dan leer je interactief van ervaren trainers die jou begeleiden in het behalen van het VCA-certificaat. Wil je liever in je eigen tempo leren? Dan is onze online VCA-cursus een uitstekende keuze. Met deze flexibele cursus kun je studeren waar en wanneer het jou uitkomt. Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid om zelfstandig te studeren met behulp van ons VCA-cursusboek. Het materiaal in het cursusboek bevat alle benodigde informatie om jou voor te bereiden op het VCA-examen.

Wil je alleen het VCA-examen afleggen? Dat is mogelijk! Je kunt bij ons ook alleen een los VCA-examen boeken in Emmen, zodat je het VCA certificaat kunt behalen op een manier die het beste bij jou past.

Bij VCACertificaat.nl streven we ernaar om je werkplek veiliger te maken door het behalen van het VCA-diploma. Kies hieronder de optie die het beste bij jou past en boek eenvoudig jouw gewenste VCA-cursus of -examen. Samen zorgen we voor een veilige werkomgeving!

  • 100% startgarantie
    Op alle cursussen en examens
  • Cursusprijs inclusief
    Lunch met koffie/thee
  • Gratis verzending
    Van cursusboeken