VCA in Nieuw-Dordrecht

Bij VCACertificaat.nl kun je snel en gemakkelijk het VCA-diploma behalen door het afleggen van een individueel VCA-examen in Nieuw-Dordrecht, gelegen in de provincie Drenthe. Onze examenlocatie is goed bereikbaar voor kandidaten uit verschillende omliggende plaatsen, zoals Emmen, Coevorden, Hoogeveen, Assen, Klazienaveen, Beilen, Meppel, Hardenberg, Ommen, Dedemsvaart, Stadskanaal en Winschoten.

Het VCA-examen is speciaal ontwikkeld om jouw kennis van veiligheid, gezondheid en milieu te testen en is een belangrijke stap om een VCA-certificaat te behalen. Naast het individuele VCA-examen bieden wij ook verschillende cursusopties aan. Je kunt kiezen voor een klassikale VCA-cursus, waarbij je les krijgt van een ervaren instructeur. Daarnaast bieden we ook een online VCA-cursus aan, waarbij je in je eigen tempo kunt studeren met behulp van interactieve lessen en oefenexamens. Als je liever zelfstandig studeert, kun je gebruik maken van onze zelfstudiecursus, waarbij je een cursusboek ontvangt om mee te leren.

Klaar om het VCA-examen af te leggen in Nieuw-Dordrecht? Schrijf je vandaag nog in en behaal het VCA diploma. Kies hieronder de gewenste examenlocatie en selecteer een geschikte datum in de kalender.

  • 100% startgarantie
    Op alle cursussen en examens
  • Cursusprijs inclusief
    Lunch met koffie/thee
  • Gratis verzending
    Van cursusboeken