VCA in Heerlen

Bij VCACertificaat.nl geven we je de mogelijkheid om het VCA-certificaat te behalen door middel van het afleggen van een los VCA-examen in Heerlen, gelegen in de provincie Limburg. Onze examenlocatie is goed bereikbaar voor kandidaten uit omliggende plaatsen, zoals Maastricht, Sittard, Geleen, Kerkrade, Landgraaf, Brunssum, Voerendaal, Nuth, Valkenburg, Meerssen, Gulpen en Beek.

Wil jij graag het VCA-certificaat behalen? Bij VCACertificaat.nl bieden wij verschillende opties om jou voor te bereiden op het VCA-examen. Of je nu kiest voor een online VCA-cursus, zelfstandig wilt studeren met behulp van het VCA-cursusboek of liever deelneemt aan klassikale lessen, wij hebben de juiste oplossing voor jou.

Schrijf je nu in voor het losse VCA-examen in Heerlen door een datum te selecteren die het beste bij jou past. Onze VCA-examens vinden plaats op onze examenlocatie in Heerlen of op een andere gewenste locatie. Zo kun jij op je eigen manier het VCA-certificaat behalen. Kies in de onderstaande kalender je gewenste VCA-examenlocatie en selecteer de datum die jou het beste uitkomt om het VCA-diploma te behalen:

  • 100% startgarantie
    Op alle cursussen en examens
  • Cursusprijs inclusief
    Lunch met koffie/thee
  • Gratis verzending
    Van cursusboeken