VCA in Hoogeveen

Bij VCACertificaat.nl geven wij jou de mogelijkheid om jouw VCA certificaat te behalen door een los VCA-examen te boeken in Hoogeveen, gelegen in de provincie Drenthe. Onze examenlocatie is goed bereikbaar voor kandidaten uit omliggende plaatsen, zoals Assen, Meppel, Emmen, Coevorden, Hardenberg, Beilen, Hoogeveen, Ommen, Steenwijk, Roden, Zuidwolde en Nieuw-Amsterdam.

Of je nu online de VCA cursus wilt volgen, zelfstandig wilt studeren met behulp van het VCA cursusboek, of liever deelneemt aan klassikale lessen, bij VCACertificaat.nl bieden we verschillende opties om jou voor te bereiden op het VCA-examen. Het VCA-examen wordt afgenomen in Hoogeveen of op een andere locatie naar keuze, zodat jij op jouw eigen manier het VCA certificaat kunt behalen.

Bekijk de kalender hieronder en kies de gewenste VCA-examenlocatie. Selecteer vervolgens de datum die jou het beste uitkomt. Benut deze mogelijkheid om jouw kennis en vaardigheden te tonen en het waardevolle VCA diploma te behalen, dat jouw professionele mogelijkheden zal vergroten.

  • 100% startgarantie
    Op alle cursussen en examens
  • Cursusprijs inclusief
    Lunch met koffie/thee
  • Gratis verzending
    Van cursusboeken