VCA in Velsen-Zuid

Bij VCACertificaat.nl bieden wij je de mogelijkheid om het VCA-certificaat te behalen in Velsen-Zuid, gelegen in de provincie Noord-Holland. Onze locatie in Velsen-Zuid is goed bereikbaar voor cursisten uit omliggende plaatsen, zoals Haarlem, Amsterdam, Alkmaar, Hoorn, Beverwijk, Heemskerk, Assendelft, Zaandam, Uitgeest, Castricum, Zandvoort en Heemstede.

Diverse opties om je voor te bereiden op het VCA-examen zijn beschikbaar bij ons. Je kunt kiezen voor een klassikale VCA-cursus in Velsen-Zuid, waarbij je interactief leert van ervaren trainers. Wil je liever op jouw eigen tempo leren? Dan is onze online VCA-cursus een goede keuze voor jou. Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid om zelfstandig te studeren door middel van het VCA-cursusboek. Als je alleen het VCA-examen wilt afleggen, is dat ook mogelijk op onze locatie in Velsen-Zuid.

Bereid jezelf nu voor op het VCA-examen en behaal binnenkort het VCA-certificaat bij ons. Kies hieronder de optie die jou het beste past: klassikale lessen, online zelfstudie, zelfstudie met het VCA-cursusboek of een individueel los VCA-examen.

  • 100% startgarantie
    Op alle cursussen en examens
  • Cursusprijs inclusief
    Lunch met koffie/thee
  • Gratis verzending
    Van cursusboeken