VCA in Arnhem

Wil jij het VCA-certificaat behalen in de omgeving van Arnhem? Bij VCACertificaat.nl kan dat op onze locatie in Wolfheze, dichtbij Arnhem. Onze locatie is goed bereikbaar voor cursisten uit nabijgelegen locaties, zoals Nijmegen, Doetinchem, Ede, Wageningen, Tiel, Apeldoorn, Zutphen, Elst, Veenendaal, Zevenaar, Duiven en Wijchen.

Bij ons kun jij kiezen uit verschillende mogelijkheden om je effectief voor te bereiden op het VCA-examen. Als jij graag interactief leert, is de klassikale VCA-cursus in Arnhem een goede optie voor jou. Ervaren docenten bieden praktische lessen, die je volledig voorbereiden op het examen. Als jij liever op je eigen tempo leert, kies dan voor de online VCA-cursus. Wij bieden ook de mogelijkheid om zelfstandig te studeren met behulp van het VCA-cursusboek. Als je alleen het VCA-examen wilt afleggen, is dat ook mogelijk op onze locatie in Arnhem.

Wij streven er bij VCACertificaat.nl naar om jouw werkomgeving veiliger te maken en het behalen van het VCA-diploma maakt daar een groot deel van uit. Raadpleeg onze cursuskalender voor beschikbare cursusdata in Wolfheze/Arnhem. Maak je keuze uit het beschikbare aanbod en boek eenvoudig je gewenste VCA-cursus of -examen.

  • 100% startgarantie
    Op alle cursussen en examens
  • Cursusprijs inclusief
    Lunch met koffie/thee
  • Gratis verzending
    Van cursusboeken