VCA in Nijmegen

Bij VCACertificaat.nl kun je makkelijk het VCA-certificaat behalen in het Cuijk (Noord-Brabant), vlakbij Nijmegen. Onze locatie in Cuijk is goed bereikbaar voor cursisten uit omliggende plaatsen, zoals Nijmegen, Arnhem, Ede, Tiel, Oss, Venlo, Gennep, Boxmeer, Wijchen, Druten, Groesbeek, Elst en Beuningen.

Bij ons heb je diverse mogelijkheden om je voor te bereiden op het VCA-examen. Wil jij graag interactief leren? Dan is onze klassikale VCA-cursus in Cuijk/Nijmegen iets voor jou. Hier leer je, samen met andere cursisten, van ervaren trainers. Als je liever op je eigen tempo wilt studeren, bieden wij een online VCA-cursus aan. Deze cursus bevat interactieve lessen en oefenexamens, zodat je optimaal kunt leren. Daarnaast hebben we de optie om zelfstandig te studeren met behulp van ons VCA-cursusboek.

Mocht je al voldoende kennis hebben en alleen het VCA-examen willen afleggen, dan bieden wij de mogelijkheid om uitsluitend een los VCA-examen te boeken in Cuijk.

Schrijf je vandaag nog in voor de VCA-cursus of het VCA-examen in Cuijk/Nijmegen en zet de eerste stap naar een veiligere werkomgeving met het behalen van het VCA-diploma. Raadpleeg de cursuskalender hieronder en kies de optie die het beste bij jou past.

  • 100% startgarantie
    Op alle cursussen en examens
  • Cursusprijs inclusief
    Lunch met koffie/thee
  • Gratis verzending
    Van cursusboeken