VCA in Capelle aan den IJssel

Bij VCACertificaat.nl geven wij je de mogelijkheid om het VCA-certificaat te behalen in Capelle aan den IJssel, gelegen in de provincie Zuid-Holland. Onze locatie in Capelle aan den IJssel is goed bereikbaar voor kandidaten uit nabijgelegen plaatsen zoals Rotterdam, Barendrecht, Schiedam, Ridderkerk, Gouda, Nieuwerkerk aan den IJssel, Spijkenisse, Zoetermeer, Dordrecht, Vlaardingen, Hellevoetsluis en Papendrecht.

We bieden je verschillende opties om je voor te bereiden op het VCA-examen. Wil je interactief leren van ervaren trainers? Dan is de klassikale VCA-cursus in Capelle aan den IJssel wat voor jou. Als je liever in je eigen tempo studeert, hebben we de online VCA-cursus beschikbaar. Daarnaast bieden we ook een zelfstudiecursus aan met behulp van het VCA-cursusboek. Wil je alleen het VCA-examen afleggen? Dat kan ook op onze locatie in Capelle aan den IJssel.

Bij VCACertificaat.nl streven we ernaar om je werkplek veiliger te maken door het behalen van het VCA-diploma. Ben je op zoek naar beschikbare cursusdata in Capelle aan den IJssel? Raadpleeg dan de cursuskalender hieronder. Kies de optie die het beste bij jou past en boek eenvoudig je gewenste VCA-cursus of -examen.

  • 100% startgarantie
    Op alle cursussen en examens
  • Cursusprijs inclusief
    Lunch met koffie/thee
  • Gratis verzending
    Van cursusboeken