VCA in Rotterdam

Bij VCACertificaat.nl bieden wij je de mogelijkheid om het VCA-certificaat te behalen in Rotterdam, gelegen in de provincie Zuid-Holland. Onze locatie in Rotterdam is goed bereikbaar voor cursisten uit omliggende plaatsen, zoals Den Haag, Dordrecht, Schiedam, Vlaardingen, Spijkenisse, Capelle aan den IJssel, Barendrecht, Ridderkerk, Nieuwegein, Gouda, Leiden en Zoetermeer.

Bij ons heb je diverse opties om je voor te bereiden op het VCA-examen. Wil je interactief leren? Dan is onze klassikale VCA-cursus in Rotterdam een goede keuze. Onze ervaren trainers staan voor je klaar om je te begeleiden. Als je liever in je eigen tempo studeert, bieden we een online VCA-cursus aan. Hiermee kun je op elk moment van de dag leren, waar en wanneer het jou uitkomt. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om zelfstandig te studeren met behulp van het VCA cursusboek. Wil je alleen het VCA-examen afleggen? Ook dat is mogelijk op onze locatie in Rotterdam.

Bij VCACertificaat.nl streven we ernaar om jouw werkplek veiliger te maken door het behalen van het VCA-diploma. Ben je klaar om te beginnen aan je VCA-diploma? Bekijk de beschikbare cursusdata hieronder, kies de optie die het beste bij jou past en boek gemakkelijk je gewenste VCA-cursus of -examen. Samen zorgen we voor een veilige werkomgeving!

  • 100% startgarantie
    Op alle cursussen en examens
  • Cursusprijs inclusief
    Lunch met koffie/thee
  • Gratis verzending
    Van cursusboeken