VCA in Den Haag

Bij VCACertificaat.nl geven wij je de gelegenheid om het VCA-certificaat te behalen in Leidschendam, dichtbij Den Haag, gelegen in de provincie Zuid-Holland. Onze locatie nabij Den Haag is goed bereikbaar voor kandidaten uit omliggende plaatsen, zoals Rotterdam, Delft, Zoetermeer, Leiden, Rijswijk, Voorburg, Gouda, Schiedam, Vlaardingen, Naaldwijk en Wassenaar.

Bij ons heb je diverse mogelijkheden om je voor te bereiden op het VCA-examen. Wil je interactief leren van ervaren trainers? Dan is de klassikale VCA-cursus dichtbij Den Haag ideaal voor jou. Als je liever in je eigen tempo studeert, bieden we ook een online VCA-cursus aan. Daarnaast bieden we je de optie om zelfstandig te studeren met behulp van het VCA-cursusboek. Wil je alleen het VCA-examen afleggen? Dat kan ook bij onze locatie in Leidschendam.

Bij VCACertificaat.nl streven we ernaar om je werkplek veiliger te maken door het behalen van het VCA-diploma. Ben je op zoek naar beschikbare cursusdata dichtbij Den Haag? Raadpleeg dan onze cursuskalender hieronder. Kies de optie die het beste bij jou past en reserveer eenvoudig je gewenste VCA-cursus of -examen.

  • 100% startgarantie
    Op alle cursussen en examens
  • Cursusprijs inclusief
    Lunch met koffie/thee
  • Gratis verzending
    Van cursusboeken