VCA in Rijswijk

Bij VCACertificaat.nl geven we je de mogelijkheid om een VCA-certificaat te behalen door middel van een los VCA-examen in Rijswijk, gelegen in de provincie Zuid-Holland. Onze examenlocatie is goed toegankelijk voor kandidaten uit nabijgelegen plaatsen, zoals Den Haag, Delft, Voorburg, Leidschendam, Zoetermeer, Wateringen, Naaldwijk, Pijnacker, Berkel en Rodenrijs, Wassenaar, Monster en Voorschoten.

Bij VCACertificaat.nl kun jij je voorbereiden op het VCA-examen op jouw eigen manier. Wij bieden meerdere opties aan om je op het examen voor te bereiden. Dit kan door middel van ons VCA-cursusboek voor zelfstudie, of onze online VCA-cursus met interactieve lessen, praktijkgerichte voorbeelden en oefenexamens. Het voordeel van een los VCA-examen is dat je de keuze hebt om het af te leggen in Rijswijk of op een andere locatie naar keuze.

Boek nu jouw losse VCA-examen in Rijswijk bij VCACertificaat.nl. Kies simpelweg de gewenste examenlocatie en selecteer een geschikte datum in de onderstaande kalender om binnenkort al in bezit te zijn van het VCA-diploma.

  • 100% startgarantie
    Op alle cursussen en examens
  • Cursusprijs inclusief
    Lunch met koffie/thee
  • Gratis verzending
    Van cursusboeken