VCA in Dordrecht

Bij VCACertificaat.nl bieden wij je de mogelijkheid om het VCA-certificaat te behalen door het afleggen van een los VCA-examen in Dordrecht, gelegen in de provincie Zuid-Holland. Onze examenlocatie is gemakkelijk bereikbaar voor kandidaten uit omliggende plaatsen, zoals Rotterdam, Papendrecht, Zwijndrecht, Ridderkerk, Barendrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Sliedrecht, Alblasserdam, Moerdijk, Strijen en Oud-Alblas.

Of je nu de VCA-cursus online wilt volgen, zelfstandig wilt studeren met behulp van het VCA-cursusboek of liever deelneemt aan klassikale lessen, bij VCACertificaat.nl bieden wij diverse opties om je voor te bereiden op het VCA-examen. Het losse VCA-examen kan worden afgelegd in Dordrecht of op een andere locatie naar keuze, zodat je op je eigen manier het VCA-certificaat kunt behalen.

Het VCA-examen is gericht op het testen van jouw kennis van veiligheid op de werkvloer en het vermogen om onveilige situaties te herkennen en te vermijden.

Boek nu je losse VCA-examen in Dordrecht om het VCA-diploma te behalen en de veiligheid op de werkvloer te versterken. Kies hieronder de gewenste examenlocatie en selecteer een geschikte datum in de kalender om binnenkort het VCA-diploma te behalen.

  • 100% startgarantie
    Op alle cursussen en examens
  • Cursusprijs inclusief
    Lunch met koffie/thee
  • Gratis verzending
    Van cursusboeken