VCA in Leiden

Bij VCACertificaat.nl helpen wij je graag bij het behalen van het VCA-certificaat in Sassenheim bij Leiden, gelegen in de provincie Zuid-Holland. Onze locatie dichtbij Leiden is gemakkelijk te bereiken voor cursisten uit omliggende plaatsen, zoals Den Haag, Rotterdam, Delft, Gouda, Alphen aan den Rijn, Zoetermeer, Leiderdorp, Katwijk, Noordwijk, Voorschoten, Wassenaar en Rijswijk.

Bij ons heb je verschillende mogelijkheden om je voor te bereiden op het VCA-examen. Je kunt kiezen voor de klassikale VCA-cursus in Sassenheim/Leiden, waar je interactieve lessen volgt en direct feedback krijgt van ervaren trainers. Dit is de ideale keuze als je graag in een groep wilt leren en wilt profiteren van de expertise van onze docenten.

Als je liever op je eigen tempo wilt studeren, bieden wij de online VCA-cursus aan. Met deze flexibele cursus kun je de lesmodules volgen op een moment dat jou het beste uitkomt. Je hebt toegang tot al het lesmateriaal en kunt je eigen voortgang bepalen. Voor zelfstudie bieden wij ook het VCA-cursusboek aan. Dit boek is een waardevolle bron van informatie en oefenmateriaal om je optimaal voor te bereiden op het VCA-examen. Wil je alleen het VCA-examen afleggen? Geen probleem! Bij VCACertificaat.nl kun je ook alleen het losse VCA-examen boeken op onze locatie in Sassenheim.

Schrijf je vandaag nog in en zet een belangrijke stap richting een veilige werkomgeving. Raadpleeg de cursuskalender hieronder. Kies de optie die het beste bij jou past en boek gemakkelijk je gewenste VCA-cursus of -examen.

  • 100% startgarantie
    Op alle cursussen en examens
  • Cursusprijs inclusief
    Lunch met koffie/thee
  • Gratis verzending
    Van cursusboeken