VCA in Sassenheim

Bij VCACertificaat.nl kun je nu ook in Sassenheim, gelegen in de provincie Zuid-Holland, terecht om het VCA-certificaat te behalen. Onze locatie in Sassenheim is goed bereikbaar voor cursisten uit naburige plaatsen, zoals Leiden, Lisse, Hillegom, Noordwijk, Voorhout, Katwijk, Oegstgeest, Warmond, Roelofarendsveen, Alphen aan den Rijn, Nieuw-Vennep en Hoofddorp.

Bij VCACertificaat.nl bieden wij verschillende opties om je voor te bereiden op het VCA-examen. Zo kun je kiezen voor de klassikale VCA-cursus in Sassenheim, waar je interactief leert van onze ervaren trainers. Liever in je eigen tempo leren? Dan is onze online VCA-cursus een goede keuze. Tevens kun je, indien gewenst, ook zelfstandig studeren met behulp van het VCA-cursusboek. Wil je uitsluitend het VCA-examen afleggen? Dan is dat uiteraard ook mogelijk op onze locatie in Sassenheim.

Bij VCACertificaat.nl is ons doel om jouw werkomgeving veiliger te maken door middel van het behalen van het VCA-diploma. Wil jij het VCA-certificaat behalen? Bekijk hieronder onze beschikbare cursusdata in Sassenheim, kies de meest geschikte optie en boek gemakkelijk jouw gewenste VCA-cursus of -examen. Laat ons samen bijdragen aan een veilige werkomgeving!

  • 100% startgarantie
    Op alle cursussen en examens
  • Cursusprijs inclusief
    Lunch met koffie/thee
  • Gratis verzending
    Van cursusboeken