Basis VCA cursus + examen Duits

[Hier diesen Inhalt auf Deutsch lesen]

Wil jij een Basis-VCA cursus met examen in het Duits volgen? Dan ben jij bij VCACertificaat.nl aan het juiste adres! Onze professionele docenten helpen jou om vol zelfvertrouwen deel te nemen aan het VCA-examen.

In onze Duitstalige Basis-VCA cursus leer jij alles wat jij nodig hebt om het VCA-certificaat te behalen. VCACertificaat.nl biedt klassikale cursussen aan die volledig in het Duits worden gegeven. Onze docenten staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden.

Aan het einde van de lesdag neem jij deel aan het officiƫle Duitstalige VCA-examen, dat voldoet aan de richtlijnen van het SSVV. Het examen wordt afgenomen door een erkend examenbureau. Om jou optimaal voor te bereiden op het VCA-examen, bieden wij jou de mogelijkheid om tijdens de cursus een Duitstalig proefexamen af te leggen. Naast de Duitse klassikale VCA cursussen bieden we ook de optie om de cursus via zelfstudie te volgen met behulp van een Duitstalig boek.

Schrijf je direct in voor de VCA-basiscursus + examen in de Duitse taal via onze cursuskalender hieronder. Heb jij nog vragen over onze cursussen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice voor meer informatie.

Vanaf 378.-

  • 100% startgarantie
    Op alle cursussen en examens
  • Cursusprijs inclusief
    Lunch met koffie/thee
  • Gratis verzending
    Van cursusboeken