Online Basis VCA cursus + examen

Wil je op een flexibele en efficiƫnte manier jouw VCA Basis-certificaat behalen? Kies dan voor de online B-VCA cursus van VCACertificaat.nl! Met onze interactieve en gebruiksvriendelijke VCA Basis e-learning kun je de cursus volgen via internet, waar en wanneer het jou uitkomt.

Inschrijven

Inhoud van de VCA cursus

Met onze online VCA-cursus krijg je toegang tot hoogwaardig lesmateriaal dat alle relevante onderwerpen behandelt die nodig zijn voor het behalen van je VCA certificaat. Je leert over veiligheidsregels, risico’s en preventie, veilig werken met gereedschap en machines en nog veel meer. De cursus is opgedeeld in overzichtelijke modules, inclusief interactieve oefeningen en praktijkvoorbeelden om jouw begrip en kennis te vergroten.

Voordelen van de online VCA Basis cursus

De voordelen van het volgen van een VCA Basis cursus via internet zijn talrijk. Zo kun je zelf het tempo bepalen, herhalen wat je wilt en leren op een moment dat het jou het beste uitkomt. Bovendien kun je direct na het voltooien van de cursus het VCA-examen afleggen om jouw VCA diploma te behalen.

Inschrijven

Schrijf je vandaag nog in voor de online VCA Basis-cursus van VCACertificaat.nl en zet de eerste stap naar een veiligere werkomgeving! Bekijk onze kalender hieronder voor alle beschikbare examenlocaties en data.

Vanaf 129.-

  • 100% startgarantie
    Op alle cursussen en examens
  • Cursusprijs inclusief
    Lunch met koffie/thee
  • Gratis verzending
    Van cursusboeken