VCA Incompany Cursus op Locatie

Zijn er binnen jouw organistatie minimaal 8 personen die gelijktijdig een VCA Basis of VCA-VOL training moeten volgen? Dan is een incompany VCA-cursus van VCACertificaat.nl een interessante optie voor jouw bedrijf. Met een incompany VCA-cursus bespaar je niet alleen kosten, maar profiteer je ook van een training die specifiek is afgestemd op jouw organisatie. Onze ervaren docenten kunnen gebruik maken van jouw eigen praktijkvoorbeelden en -situaties, waardoor de training direct toepasbaar is in jouw werkomgeving. Dit maakt VCA incompany-cursussen zeer gewaardeerd door de deelnemers.

Voordelen van een incompany VCA cursus

Met een incompany VCA-training brengen we de training naar jouw locatie, op een tijdstip dat jou het beste uitkomt. Dit bespaart niet alleen reistijd, maar ook de kosten die gepaard gaan met individuele inschrijvingen voor externe cursussen. Bovendien kunnen we de cursusinhoud aanpassen aan de specifieke behoeften en risico’s binnen jouw organisatie. Dit zorgt voor een effectieve en relevante VCA-training voor al jouw medewerkers.

Kosten van een VCA incompany cursus

Benieuwd naar de kosten van een incompany VCA training? Met de handige calculator hieronder kun je met slechts enkele klikken direct zien wat een incompany training voor jouw bedrijf kost. Daarnaast kun je eenvoudig een offerte aanvragen voor een persoonlijk aanbod op maat. Bij een incompany VCA-training verzorg jij de geschikte trainingsruimte, koffie en lunch, terwijl VCACertificaat.nl alle overige aspecten regelt. Neem vandaag nog contact met ons op en investeer in de veiligheid en het welzijn van jouw medewerkers met een op maat gemaakte VCA incompany training!

Wat kost een Incompany training?

  • 100% startgarantie
    Op alle cursussen en examens
  • Cursusprijs inclusief
    Lunch met koffie/thee
  • Gratis verzending
    Van cursusboeken