VOL-VCA boek + examen

Wil je je voorbereiden op het VOL-VCA examen op je eigen tempo en op een flexibele manier? VCACertificaat.nl biedt het VOL-VCA cursusboek aan, waarmee je zelfstandig kunt studeren. Met dit VOL-VCA lesboek krijg je alle benodigde informatie en oefenmateriaal om je optimaal voor te bereiden op het VOL-VCA examen.

Inschrijven

Wat biedt het VOL-VCA cursusboek?

Het VOL-VCA lesboek is ontworpen voor operationeel leidinggevenden en zzp’ers die het VOL-VCA examen willen afleggen. Het biedt alle benodigde informatie vanuit het perspectief van leidinggevenden. Hierdoor leer je niet alleen hoe je zélf veilig werkt, maar ook hoe je de gezondheid en veiligheid van je teamleden waarborgt. Het boek bevat 14 hoofdstukken met talloze voorbeelden en oefenvragen om je klaar te stomen voor het examen. Bovendien bevat het lesboek een extra hoofdstuk specifiek voor VIL-VCU kandidaten, met relevante kennis voor intercedenten.

Zelfstudie met het VOL-VCA cursusboek

Met het VOL-VCA cursusboek heb je de vrijheid om zelf te bepalen wanneer en waar je studeert. Je kunt de studiematerialen in je eigen tempo doornemen en oefenen met de praktijkvoorbeelden en oefenvragen. Dit stelt je in staat om je volledig voor te bereiden op het VOL-VCA examen op een manier die het beste bij jou past.

VCA behalen met VCACertificaat.nl

Bij VCACertificaat.nl begrijpen we het belang van een VCA-certificaat voor je carrière en de veiligheid op de werkvloer. Met ons VOL-VCA zelfstudiepakket geven we je de tools en kennis om succesvol het VOL-VCA examen af te leggen en je VCA diploma te behalen. Zodra je je hebt ingeschreven, sturen wij het VOL-VCA cursusboek zo spoedig mogelijk naar je toe. Op deze manier bereid je je op je eigen tempo voor op het VOL-VCA examen.

Bekijk hieronder de kalender voor beschikbare examenlocaties en data waarop je het VOL-VCA examen kunt afleggen. Bereid je voor, vergroot je veiligheidskennis en behaal je VCA diploma met VCACertificaat.nl!

Tip: Heb je enkele jaren geleden jouw VOL-VCA certificaat behaald? Bestel dan ons vernieuwde cursusboek ter voorbereiding op jouw examen. Hiermee blijf je op de hoogte van de recente wet- en regelgeving en ben je goed voorbereid om het examen af te leggen.

Prijs 98.-

  • 100% startgarantie
    Op alle cursussen en examens
  • Cursusprijs inclusief
    Lunch met koffie/thee
  • Gratis verzending
    Van cursusboeken