Basis VCA cursus + examen Engels

[read here this content in English]

Wil jij een VCA cursus met examen volgen in het Engels? Dan ben jij bij VCACertificaat.nl aan het juiste adres! Onze professionele docenten helpen jou om vol vertrouwen deel te nemen aan het VCA examen.

In onze Engelstalige VCA cursus leer jij alles wat jij nodig hebt om het VCA certificaat te behalen. VCACertificaat.nl biedt klassikale 1-daagse VCA cursussen aan die volledig in het Engels worden gegeven. Zowel de Basis-VCA cursus als de VOL-VCA cursus wordt in het Engels aangeboden. Onze docenten staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden.

Aan het einde van de lesdag neem jij deel aan het officiƫle Engelstalige VCA examen, dat voldoet aan de richtlijnen van het SSVV. Het examen wordt afgenomen door een erkend examenbureau. Om jou optimaal voor te bereiden op het VCA examen, bieden wij jou de mogelijkheid om tijdens de cursus een Engelstalig proefexamen af te leggen.

Je hebt ook de mogelijkheid om de VCA cursus online in het Engels te volgen. Met onze gebruiksvriendelijke online leeromgeving kun jij op jouw eigen tempo de cursus doorlopen in het Engels. Daarnaast bieden we ook de optie om de cursus via zelfstudie te volgen met behulp van een Engelstalig boek.

Schrijf je direct in voor de VCA cursus + examen in de Engelse taal via onze cursuskalender hieronder. Heb jij nog vragen over onze cursussen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice voor meer informatie.

Vanaf 348.-

  • 100% startgarantie
    Op alle cursussen en examens
  • Cursusprijs inclusief
    Lunch met koffie/thee
  • Gratis verzending
    Van cursusboeken