Basis VCA cursus + examen Pools

[Przeczytaj tutaj ten tekst po polsku]

Wil je een Basis VCA-cursus met examen volgen in het Pools? Dan ben je bij VCACertificaat.nl aan het juiste adres! Onze professionele docenten helpen jou om vol vertrouwen deel te nemen aan het VCA-examen.

In onze VCA-cursus in het Pools leer je alles wat je nodig hebt om het VCA-certificaat te behalen. VCACertificaat.nl biedt klassikale 1-daagse Basis-VCA cursussen aan die volledig in het Pools worden gegeven. Onze docenten staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden.

Aan het einde van de lesdag neem je deel aan het officiƫle VCA-examen in het Pools, dat voldoet aan de richtlijnen van het SSVV. Het examen wordt afgenomen door een erkend examenbureau. Om je optimaal voor te bereiden op het VCA-examen, bieden wij je de mogelijkheid om tijdens de cursus een Pools proefexamen af te leggen.

Je hebt ook de mogelijkheid om de VCA-cursus online in het Pools te volgen. Met onze gebruiksvriendelijke online leeromgeving kun jij in je eigen tempo de cursus in het Pools volgen. Daarnaast bieden we ook de optie om de cursus via zelfstudie te volgen met behulp van een Pools cursusboek.

Schrijf je direct in voor de Basis VCA-cursus + examen in het Pools via onze cursuskalender hieronder. Heb jij nog vragen over onze cursussen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice voor meer informatie.

Vanaf 348.-

  • 100% startgarantie
    Op alle cursussen en examens
  • Cursusprijs inclusief
    Lunch met koffie/thee
  • Gratis verzending
    Van cursusboeken