Basis VCA cursus+examen Arabisch

[اقرأ هنا هذا المحتوى باللغة العربية]

Wil jij graag het Basis-VCA certificaat behalen en spreek jij Arabisch? Dan ben jij bij VCACertificaat.nl aan het juiste adres! Onze professionele instructeurs helpen jou om vol zelfvertrouwen deel te nemen aan het VCA-examen in het Arabisch.

In onze Basis-VCA cursus in het Arabisch leer jij alles wat je nodig hebt om het Basis-VCA certificaat te behalen. VCACertificaat.nl biedt klassikale cursussen aan die volledig in het Arabisch worden gegeven. Onze instructeurs staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden.

Aan het einde van de lesdag neem jij deel aan het officiële Arabischtalige Basis-VCA examen, dat voldoet aan de richtlijnen van het SSVV. Het examen wordt afgenomen door een erkend examenbureau. Om jou optimaal voor te bereiden op het Basis-VCA examen, bieden wij jou de mogelijkheid om tijdens de cursus een Arabischtalig proefexamen af te leggen. Naast de klassikale cursussen bieden we ook de optie om de cursus via zelfstudie te volgen met behulp van een Arabisch VCA cursusboek.

Schrijf je direct in voor de Basis-VCA cursus + examen in de Arabische taal via onze eenvoudige boekingskalender hieronder. Heb jij nog vragen over onze cursussen? Neem dan gerust contact op met ons klantenserviceteam voor meer informatie.

Vanaf 448.-

  • 100% startgarantie
    Op alle cursussen en examens
  • Cursusprijs inclusief
    Lunch met koffie/thee
  • Gratis verzending
    Van cursusboeken