VOL-VCA cursus + examen Duits

Je bent aan het juiste adres als je op zoek bent naar een VOL-VCA cursus in het Duits om jouw VOL-VCA certificaat te behalen! Bij VCACertificaat.nl bieden we een professionele cursus aan in het Duits om jou de nodige kennis en vaardigheden bij te brengen voor het behalen van het VOL-VCA certificaat.

Onze docenten zijn ervaren professionals die jou begeleiden tijdens de cursus en al jouw vragen kunnen beantwoorden. De cursus wordt in het Duits gegeven en volgt de richtlijnen van het SSVV. Hierdoor kan jij vol zelfvertrouwen deelnemen aan het examen.

Tijdens de cursusdag neem je deel aan het officiƫle Duitse VOL-VCA examen dat wordt afgenomen door een erkend examenbureau. VCACertificaat.nl biedt je de mogelijkheid om ter voorbereiding op het examen een Duitstalig proefexamen af te leggen.

Bekijk onze cursuskalender en schrijf je direct in voor onze volgende VOL-VCA cursus in het Duits.

Met VCACertificaat.nl kan je vertrouwen op kwalitatief hoogwaardige VOL-VCA cursussen die voldoen aan jouw wensen en behoeften. Neem gerust contact op met onze klantenservice voor meer informatie over onze cursussen.

Vanaf 378.-

  • 100% startgarantie
    Op alle cursussen en examens
  • Cursusprijs inclusief
    Lunch met koffie/thee
  • Gratis verzending
    Van cursusboeken