VCA in Leidschendam

Bij VCACertificaat.nl bieden wij jou de mogelijkheid om het VCA-certificaat te behalen in Leidschendam, gelegen in de provincie Zuid-Holland. Onze vestiging in Leidschendam is goed bereikbaar voor cursisten uit nabijgelegen plaatsen, zoals Voorburg, Rijswijk, Wassenaar, Voorschoten, Nootdorp, Pijnacker, Delft, Zoetermeer, Den Haag, Rotterdam, Gouda en Alphen aan den Rijn.

Je kunt bij ons verschillende cursusvormen volgen om je voor te bereiden op het VCA-examen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor de klassikale VCA-cursus in Leidschendam, waar je door ervaren trainers interactief wordt begeleid. Als je liever op eigen tempo wilt leren, dan is onze online VCA-cursus een geschikte optie voor jou. Tevens bieden we de mogelijkheid tot zelfstudie met behulp van het VCA-cursusboek. Wil je alleen het VCA-examen afleggen? Dat is ook mogelijk bij ons op locatie in Leidschendam.

Door het behalen van het VCA-certificaat toon je aan dat jij voldoende kennis hebt op het gebied van veilig werken. Bij VCACertificaat.nl streven we ernaar om de veiligheid op de werkvloer te bevorderen en je te helpen bij het behalen van het VCA-diploma.

Kies hieronder de cursusvorm die het beste bij je past en boek vandaag nog je gewenste VCA-cursus en -examen.

  • 100% startgarantie
    Op alle cursussen en examens
  • Cursusprijs inclusief
    Lunch met koffie/thee
  • Gratis verzending
    Van cursusboeken