VCA in Paterswolde

Bij VCACertificaat.nl bieden wij je de mogelijkheid om het VCA-certificaat te behalen in Paterswolde, gelegen in de provincie Drenthe. Onze locatie in Paterswolde is goed bereikbaar voor cursisten uit omliggende plaatsen, zoals Assen, Groningen, Hoogezand, Roden, Leek, Haren, Eelde, Zuidlaren, Vries, Gieten en Beilen.

Bij ons heb je diverse opties om je voor te bereiden op het VCA-examen. Je kunt kiezen voor de klassikale VCA-cursus in Paterswolde, waar je interactief leert van ervaren trainers. Als je liever op je eigen tempo leert, is onze online VCA-cursus een goede keuze. Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid om zelfstandig te studeren met behulp van ons VCA-cursusboek. Mocht je alleen het VCA-examen willen afleggen, dan bieden wij ook de mogelijkheid om een los VCA-examen te boeken.

Wacht niet langer en schrijf je vandaag nog in voor de VCA-cursus of het VCA-examen op onze locatie in Paterswolde. Raadpleeg de cursuskalender hieronder. Kies de optie die het beste bij jou past en boek gemakkelijk je gewenste VCA-cursus of -examen.

  • 100% startgarantie
    Op alle cursussen en examens
  • Cursusprijs inclusief
    Lunch met koffie/thee
  • Gratis verzending
    Van cursusboeken