VCA in Sittard

Bij VCACertificaat.nl bieden we je de mogelijkheid om het VCA-certificaat te behalen in Sittard, gelegen in de provincie Limburg. Onze locatie in Sittard is goed bereikbaar voor cursisten uit omliggende plaatsen, zoals Geleen, Born, Roermond, Maastricht, Weert, Heerlen, Kerkrade, Brunssum, Echt, Maasbracht, Beek en Stein.

Bij ons kun jij je op verschillende manieren voorbereiden op het VCA-examen. Kies je voor interactief leren? Dan is onze klassikale VCA-cursus in Sittard een goede keuze. Onze ervaren trainers staan voor je klaar en begeleiden je tijdens de cursus. Als je liever in je eigen tempo studeert, bieden we een online VCA-cursus aan. Hiermee kun je op elk gewenst moment leren, waar en wanneer het jou uitkomt. Daarnaast is er ook de optie om zelfstandig te studeren met behulp van ons VCA-cursusboek. Wil je alleen het VCA-examen afleggen? Ook dat is mogelijk op onze locatie in Sittard.

Ben jij klaar om te starten met het VCA-certificaat? Bekijk de beschikbare cursusdata hieronder, kies de optie die het beste bij jou past en boek eenvoudig je gewenste VCA-cursus of -examen. Samen werken we aan een veiligere werkomgeving!

  • 100% startgarantie
    Op alle cursussen en examens
  • Cursusprijs inclusief
    Lunch met koffie/thee
  • Gratis verzending
    Van cursusboeken