VCA in een andere taal

Wil jij het VCA-certificaat behalen en ben jij anderstalig? Bij VCACertificaat.nl bieden wij je de mogelijkheid om de VCA-cursus en het VCA-examen in andere talen te volgen, zoals Pools, Engels, Arabisch, Turks en nog veel meer. Wij begrijpen dat jouw taalvaardigheid een essentiële factor is in het begrijpen en toepassen van veiligheidsprocedures, daarom streven we ernaar om je te ondersteunen in jouw taal naar keuze.

Hieronder vind je een overzicht van de talen waarin je de VCA-cursus kunt volgen én het VCA-examen kunt doen, klik op de links voor meer informatie:

Arabisch Basis-VCANederlands Basis-VCA / Nederlands VOL-VCA
Duits Basis-VCA / Duits VOL-VCAPools Basis-VCA
Engels Basis-VCA / Engels VOL-VCATurks Basis-VCA

Hieronder vind je een overzicht van de talen waarin je het examen kunt volgen, hiervoor zijn geen cursussen beschikbaar, alleen het Basis VCA-examen. Voor het inschrijven op deze examens kun je hier contact opnemen met onze klantenservice. Voor deze anderstalige examens moet je je minimaal 14 dagen van tevoren inschrijven. Er geldt een toeslag op anderstalige examens.

BulgaarsMaltees
DeensNoors
EstsOekraïens
FinsPortugees
FransRoemeens
GrieksRussisch
HongaarsSloveens
ItaliaansSlowaaks
KroatischSpaans
LetsTsjechisch
LitouwsZweeds


Alle hierboven genoemde talen zijn voor het Basis VCA-examen, het VOL-VCA examen is alleen beschikbaar in het Nederlands, Engels, Frans en Duits.

Bij VCACertificaat.nl begrijpen we de waarde van jouw veiligheidsvaardigheden voor je carrière en persoonlijke groei. Wij zijn er trots op dat we je kunnen helpen je doelen te bereiken en het VCA-certificaat in je moedertaal te behalen. Neem contact met ons op en begin vandaag nog aan je reis naar succes met onze toonaangevende VCA-cursussen in verschillende talen.

  • 100% startgarantie
    Op alle cursussen en examens
  • Cursusprijs inclusief
    Lunch met koffie/thee
  • Gratis verzending
    Van cursusboeken